ales hojs ales hojs

Grozilna pisma z naboji pošiljal podpornik vlade in sam sebe predstavljal kot žrtev / kako prozorno, kajne?

Grozilna pisma z naboji, ki so jih po pošti prejeli predstavniki ablasti je po neuradnih podatkih pošiljal podpornik vlade in človek, ki je blizu stranki SNS! Da, prav ste prebrali. Ta oseba, ki naj bi pošiljala grozilna pisma je bila do nedavnega poveljnik občinskega štaba civilne zaščite Celje. Na ta položaj ga je postavila aktualna ablast!

Oseba, ki naj bi pošiljala naokoli grozilna pisma je že v preteklosti na družbenih omrežjih večkrat javno podprla trenutno ablast in ostro obračunavala s člani opozicije in protestniki. Še bolj zanimivo je, da se je ta oseba oglašala tudi takrat, ko so prejemniki njegovih grozilnih pisem to objavljali na družbenih omrežjih – tudi takrat je komentiral ta dejanja.

In kar je še bolj zanimivo – tudi sam sebe je predstavil kot žrtev – da je “storilec” tudi njemu narisal tarčo preko čela. Ne. To ni smešno. To je zrelo za zdravljenje, saj takšen človek ima očitno velike težave.

Po drugi strani pa je zanimivo, da svojim pošilja grozilna pisma z metki. Mu je kdo to naročil, pa mu ni povedal kako naj se zaščiti, da ga ne bodo dobili?