Klemen Traven Janez Jansa Klemen Traven Janez Jansa

Janez Janša laže, ko odpre usta / 40 poškodovanih policistov, nihče se ni cepil med vikendom, na dom prejel grozilno pismo

Laž je nesmrtna duša SdSovcev! V teh dneh vsak dan znova dobimo dokaze, da Janez Janša laže, ko odpre usta. V enem dnevu so na dan prišle informacije o njegovih lažeh. O tem, da ni bil nihče cepljen med vikendom. O tem, da je bilo na protestih poškodovanih 40 policistov. O tem, da je na dom dobil grozilno pismo. Vse to je laž! In dejstvo je, da v Sloveniji vlada oseba, ki laže!

Biti žrtev je modus operandi Janeza Janše in njegovi domoljupci mu verjamejo, da se je ves svet zarotil proti njemu. Da so vsega krive Murglje, Kučan, Soroš, KULovci, … Da je edini, ki lahko reši Slovenijo zgolj in samo Janez Janša in da je njemu za to dovoljeno uporabiti vsa sredstva, predvsem pa ogromno laži.

Verjetno se spomnite, da smo pred par dnevi poslušalii o tem kako Vizjak izreče, da je “glupo” plačevati davke. No, če spraviš v javnost “grozilna” pisma, potem je Vizjak na stranskem tiru in nihče več ne omenja njega. Tudi Poklukar, ki je kriv za smrt Katje je povsem izginil iz medijev. Glavna zgodba so torej grozilna pisma, ki pa jih ni nihče dobil na dom! Ampak jih je prestregla Pošta Slovenije! Torej, nekdo se je zlagal. No, v tej verigi so se zlagali vsi po vrsti in povsem jasno je, da je to njihov modus operandi in njihovi troli to ponavljajo za njimi. Pa vendar ne gre za nedolžne laži.

Se spomnite izjave Janeza Janše, da se med vikendom ni cepil nihče? LAŽ! Janez Janša se je zlagal o tem. Med vikendom je bilo cepljenih 114 oseb, kar seveda NI enako nihče se ni cepil. Zakaj se je zlagal sploh ni pomembno, ampak očitno karkoli tvitne, karkoli izjavi je to zgolj in samo še laž. In niti najmanj ne dvomim, da to počne “po nesreči”.

Se spomnite protestov, ko naj bi bilo prosto po Janezu Janši poškodovanih 40 policistov? LAŽ. Mladina je pridobila uradne podatke, kjer je število poškodovanih policistov 6. 6 NI enako 40, kajne? Ampak Janez Janša je zopet lagal. V bistvu so bili poškodovani štirje policisti zaradi metanja predmetov v njih, eden zaradi padca na ravnini, eden pa je bil poškodovan zaradi delovanja plinskih sredstev.

Vsak dan do volitev bomo priča novim in novim lažem. Očitno je želja SdSovcev da “priskutijo” ljudem politiko in ne bo nihče šel na volitve, razen domoljupcev, ki sveto podpirajo zgolj in samo enega odrešitelja Slovenije – Janeza Janšo. Ampak tokrat bo drugače. Ljudje ne prenašajo več tega, da jih ima kdo za norca. Ne prenašajo konstantnega pressinga, prav tako pa ne prenašajo konstantnih izgovorov za lastne nesposobnosti – če si nalijemo čistega vina – tako nesposobne ablasti Slovenija še ni imela nikoli. In miljarde “pufov” nam bodo ostale še dolga leta v opomin, kaj se zgodi, če SMC in Desus kolaborirata s SdSovci!

Klemen Traven Janez Jansa

  1. Upam, da nisi še en anti cepilec. Cepimo se!

    Stop, je treba reči teorijam zarot.

    Jaz verjamem ZNANOSTI in ne medijem!

    1. Ja, kdor se ni cepil do zdaj, Si naj sam plačuje zdravljenje. Kreteni.

      Balkan razmišljanje

Komentarji so zaprti.