Osebi, ki tvita v imenu Vlade Republike Slovenije se je odpeljalo! Takšno vzpodbujanje rasizma in ksenofobije bi moralo to osebo stati službe. Je pa tole zgolj še eden izmed pokazateljev modusa operandi te ablasti, ki deli ljudi na njihove in naše. Sramota! In tole morajo obravnavati za to pristojne institucije!

Ukrajinski begunci prihajajo iz okolja, ki je v kulturnem, verskem in zgodovinskem smislu nekaj povsem drugega kot okolje, iza katerega prihajajo begunci iz Afganistana.

To je ta rasistični tvit, ki so ga sicer izbrisali. Ampak to, kar si privošči ta ablast in “oseba” ki tvita v imenu Vlade Republike Slovenije, je šlo predaleč.  Me zanima, če lahko dobim ime in priimek te osebe, kajti tole je sramota za celotno Slovenijo. Predvsem pa je sramotno, da nekdo očitno dejansko razmišlja tako! Srčno upam, da je že ex zaposleni – čeprav se zavedam, da tole tvita nekdo, ki je izredno blizu Janezu in je verjetno Janez celo ponosen nanj!

Kdo je tu nor, se mi vsak dan znova zastavlja vprašanje! Ko odkrito pozivaš k razismu in ksenofobiji in se ti nič ne zgodi. To je ta Slovenija, ki jo riše Janez! 24.4.2022 bo čas, da poravnamo račune!

Odzivi na tviterju na ta tvit …

rasiszem vlada slovenije
rasiszem vlada slovenije