rasiszem vlada slovenije rasiszem vlada slovenije

Uroš Urbanija laže, podtika Poloni Fijavž in poskuša zavajati glede izbrisanega rasističnega tvita Vlade RS

Laž je nesmrtna duša desničarjev! Uroš Urbanija je včeraj na tviterju obtožil novinarko Polono Fijavž, da ve, da je britanski novinar spraševal stvari, ki ne držijo in ji poskušal podtakniti, da ona ve, da gre za laž in da je vse to propaganda. Šlo je za rasistični in kasneje izbrisani tvit Vlade RS, ki smo ga videli vsi in ga niti Uroš Urbanija ne more zanikati. Pa vendar vseeno druge obtožuje laganja, ko v svoji maniri poskuša spinati zgodbo.

Polona Fijavž je tvitnila: Vprašanje britanskega novinarja slovenskemu ministru: zbrisali ste tvit, v katerem ste ukrajinske begunce oznacili za kulturno primernejse. Obstaja hierarhija med begunci? Logar: Slovenija podpira breme begunskega vala, sodite nas po dejanjih. Na tvit se ni odzval.

Seveda se na rasistični tvit ni odzval Anže Logar, saj očitno verjamejo, da če pogledaš stran ali si zatisneš oči, vse skupaj izgine. Tako oni funkcionirajo in so kot teflon – nič se jih ne prime, čeprav dokazi kažejo povsem drugače.

Ukom naj bi bil odgovore za tvite profila Vlada RS, ki je sicer izrazito SdS navijaški in posledično se je očitno moral Uroš Urbanija oglasiti na to temo na tviterju.

Sedaj pa men res več ni jasno. Oseba kot je Uroš Urbanija bo omenjala “propagando”? Oseba, kot je Uroš Urbanija bo dejstvo označila za laž – ja, šlo je za tvit, ki smo ga videli in je bil rasističen!!! In ta oseba vodi vladni urad za komuniciranje. Tole je še slabše kot nočna mora. To, kar si dovolijo ti ljudje je dno dna, ampak očitno gredo lahko vsak dan še globje.

rasiszem vlada slovenije
rasiszem vlada slovenije