Stranka SdS in njihovi billboardi 2 Stranka SdS in njihovi billboardi 2

Stranka SdS in njihovi billboardi / nekdo ni premislil kaj se bo zgodilo

Verjetno nisem edini, ki je opazil ogromno količino billboardov stranke SdS v teh dneh. Volitve se bližajo in veleumi za politični marketing so se odločili, da nas bodo ozavestili o bistvu stranke SdS. Stabilnost, odločnost, varnost, … in zraven SdS in rumena črta. Ko sem prvič videl ta billboard …

Sem se nasmejal. Politični guruji očitno niso znali sešteti ena plus ena in očitno ni nihče pomislil, da bodo ti billboardi v zelo hiterem času dobili nove vsebine. In res se je to zgodilo. Ljudje so dopisali svoja sporočila na billboarde in sedaj izgledajo takole (fotografije niso moja last, našel sem jih na družbenih omrežjih).

Da bodo domoljupci srečni – ne podpiram tega dejanja, ker gre za uničevanje privatne dobrine, vendar ko vidim te billboarde se mi smeji do solz. In ker jih je v “obtoku” še ogromno več – če kdo kakšnega vidi, naj javi!

  1. Če pogledamo širše se kampanja zdi precej bolj prebrisana: na plakatih je namenoma toliko praznega prostora, da se lahko javnost izživlja, domoljupci zgražajo, vsi objavljajo na omrežjih, Sds pa tipično igra na karto žrtve.

Komentarji so zaprti.