valicon analiza soocenja robert golob janez jansa valicon analiza soocenja robert golob janez jansa

Robert Golob z valjarjem povozil Janeza Janšo na soočenju

Valicon pripravi po vsakem soočenju analizo sprotnega ocenjevanje udeležencev soočenja. Na vzorcu 46 anketiranih merijo pozitivne oziroma negativne glasov za udeleženca soočenja. Soočenje 18. aprila, kjer sta sodelovala Janez Janša in Robert Golob (sicer od doma) je postreglo z zanimivim rezultatom. Robert Golob je z valjarjem povozil Janeza Janšo na soočenju.

To je bilo povsem pričakovano. Tako nekonsistentnega nastopa Janeza Janše že dolgo časa nisem videl. Ne samo, da je bil slab. Bil je daleč najslabši od vseh v studiju. Povozili so ga vsi ostali udeleženci, Alenka Bratušek ga je “pošolala” kot majhnega otroka in mu dokazala, da nima pojma o čem govori.

Tudi ostali predstavniki levega pola so več kot briljirali, medtem ko so se desnosučni zgolj in samo vrteli okoli svoje osi in ponavljali sto in večkrat izrečene in izguljene fraze na katere ne “tripa” več nihče v Sloveniji. No, pri tem so seveda odšteti desnosučni volivci, saj je za njih značilno, da jim je vseeno kaj reče Janez, za njih je to sveto. Pa čeprav bi rekel, da se morajo zakopati pol metra v zemljo.

Pri vsem tem ne morem mimo slabega vodenja soočenja oz. odločitev, ko se je zelo kmalu izkazalo, da poskuša voditelj “ubiti” Luko Mesca, pa vendar mu le to ni uspelo. Še več – tudi Luka je bil v očeh anketirancev odličen. Prav tako Tanja Fajon. Alenka Bratušek in Marjan Šarec sta bila nekje v sredini. Matej Tonin in Zdravko Počivalšek pa sta šla že precej v negativo.

Janez Janša pa se je samo utapljal in tonil globje in globje, medtem ko je Rober Golob pridobival z vsako minuto soočenja.

Očitno Slovenci znamo ločiti med nakladači, ki ne znajo povedati nič, pa vendar veliko govorijo in tistimi, ki znajo strniti misli in biti koncizni pri svojih odgovorih.

Tale spodnja analiza je verjetno bolečina Janeza Janše, ki tako zgolj dokazuje, da je zelo slab strateg in da sam dodatno luknja svojo ladjo in jo pušča toniti. Sicer pa mu čestitam za to, kajti on sploh ne potrebuje več sovražnika, kajti sam sebi je očitno največji sovražnik.

Povezava do analize Valicona

 

valicon analiza soocenja robert golob janez jansa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja