To, kar si je včeraj zopet privoščila Vida Petrovčič na nacionalni televiziji je zrelo za odpoved delovnega razmerja. Dokazala je, da lahko gre še nižje in nižje in da se požvižga na novinarske standarde. Za vsak slučaj sem šel preveriti, če je ona med organizatorji referendumske kampanje – ampak njenega imena nisem našel na spisku. Je pa bila zelo v pomoč štirim moškim, ki so šli v napad z nebulozami in nepoznavanjem sprememb zakona proti trem ženskam na drugi strani.

Vida Petrovčič bi morala po včerajšnjem vodenju, ko je dokazala da ne razume kaj so novinarski standardi, dobiti danes odpoved delovnega razmerja. To, kar si je dotična oseba privoščila, si privoščijo edino na Nova24tv in nisem presenečen, da je tudi ona povzela takšno retoriko in takšen način “predstavljanja” informacij.

Jebe se njej za objektivnost in prikaz vseh dejstev. Ona je zgolj in samo orodje v rokah desnosučnih, ki jim je držala štango, ko niso več vedeli kaj sploh govorijo in so se zapletali v vsakem svojem stavku. Toliko debilnosti že dolgo ni bilo moč slišati v etru, ampak nisem presenečen – cvetober desnice je bil včeraj v studiju in pričakovati karkoli drugega je bila neumnost.

To, da v oddaji predstavi zgolj in samo “strokovne argumente strokovnjakov”, ki so proti je prva stvar. To, da vključi v samo soočenje gobezdanje Whatmougha, ki ne sme biti organizator referendumske kampanje pa je bila pika na i – ko niti ne ve več kaj govori, ampak govori in govori in se zapleta iz stavka v stavek. Da o drugih nasprotnikih zakona, ki si očitno sploh niso prebrali zakona ali pa ga ne razumejo, niti ne izgubljam besed.

In ja, bil sem prepričan, da smo že dosegli dno dna, ampak desni pol me vedno znova fascinira, ko gre še globje in globje. In tole včeraj je bilo tako katastrofalno, da mi je žal, da ni kdo od tistih ZA protestno zapustil studijo in tako pokazal #fakof voditeljici, ki ne razume bistva svojega poklica.

Če še komu ni jasno kako je potrebno glasovati na referendumu si naj pogleda včerajšnje “soočenje”. To je ta njihova “objektivnost” in “pluralnost”. RTV so spremenili v Nova24.

#fakof