Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

Petrolov nateg z zlatimi točkami / kaj vam bo elektrika, če lahko sadijo drevesa!

Ste med tistimi, ki so lansko leto pridno zbirali Petrolove zlate točke, ker ste si želeli nižjo ceno elektrike, ki bi jo lahko dobili s pomočjo zlatih točk? No, kot vam je jasno, vas je Petrol lepo nategnil. Namesto cenejše elektrike lahko posadite kakšno drevo ali pa ste točke donirali za Rdeče noske. Elektrike pa ne boste imeli cenejše, kljub temu, da ste celo leto verjeli v to in opravljali nakupe in točili gorivo na Petrolu.

Čestitke Petrolu. Vrhunska poteza, ki že nekaj časa odmeva med Petrolovimi uporabniki. Petrol je namreč omogočal imetnikom zvestobne kartice, da so si konec leta lahko znižali ceno električne energije, če jo imate seveda pri njih, za kar precej velik znesek. Pri 4000 zbranih točkah je bilo to skoraj 40 evrov. Če ste jih zbrali več, potem še precej več. Nezanemarljivo, kajne? Še posebej, če ste za to celo leto točili gorivo na Petrolu in ne pri konkurenci, ker ste verjeli, da boste konec leta privarčevali pri računu za električno energijo.

Sam nimam Petrolove zvestobne kartice in ne zbiram zlatih točk.

Mi je pa danes o tem potožil kolega, ki je povedal, da mu gre na “živce” poteza Petrola, saj je tako izgubil preko 120 evrov “dobroimetja”, ki bi ga porabil za elektriko. Da tega, da se je vozil na bolj oddaljeno bencinsko črpalko niti ne omenjam. Še bolj žalostno pri vsem tem je, da lahko zlate točke uporabi za “sajenje dreves”, saj sicer točke propadejo. Izdelkov iz Petrolove ponudbe pa po tem fiasku ne želi niti videti od daleč.

Njegov komentar je bil zelo preprost: “Ne bom več točil na Petrolu. Naj gredo nekam.” In ima prav. Ta poteza Petrola je tako podla, da bi se z njo morale ukvarjati za to pristojne institucije. Ker nimajo dovolj dobička, kajne? Ker so tako pogoltni, da se bodo zadušili v lastnem dreku raje!

Ne, ni smešno. Žalostno je. Še posebej žalostno, ker 100 evrov za posameznika ni tako malo. Ampak očitno je pogoltnost Petrola postala ogromna. Če že moramo plačevati “sekrete” na avtocestah, kljub temu, da je bil to predpogoj, da so lahko postavili bencinske črpalke ob avtocesti, pa bomo požrli tudi to, da je Petrol nategnil ogromno Slovencev, ki so verjeli in zbirali zlate točke.

Aja. Še boljša stvar, ki jo lahko doživiš na Petrolu pa je, da ko plačaš, ti zaokrožijo znesek in gre “preostanek” za športnike. WTF! Namesto, da bi Petrol sam doniral denar, je tudi to očitno prelevil na uporabnike in verjetno se bodo na koncu oni hvalili z zneskom, ki ga bodo donirali. Ko sem prodajalko vprašal, če lahko izvem komu sem namenil “ostanek” pri plačilu s kartico, me je samo čudno pogleda in očitno sem bil prvi, ki ji je zastavil takšno vprašanje.

Vlada ni bila pripravljena na 2. val Covid 19 zato krivdo vali na medije in drzavljane

  1. Poleg tega so ponujali možnost zastonj pranje avtomobila za 1000 točk, ki pa je tudi nisem mogla izkoristiti, ker so imeli avtopralnico zaprto (pa temperature niso bile pod 0). In ponujali so neke Jimmy čokoladice za 100 točk, ki jih, logično, ni bilo moč dobiti.
    Res, tudi jaz sem bila zelo zelo razočarana nad tako potezo Petrola.

  2. hehe, pri Petrolu ne točim že 12 let, iz podobnih razlogov. pa mi gre vedno na smeh, koliko se vas še vedno pusti nategovat skozi vsa ta leta…

  3. Res, vse so nas opeharili.. Vse to sem tudi sam pocel in dozivel isto… Vse se jim bo vrnilo.!!! .. 10.000 tock mi bo pripadlo, ker nic ne gre za elektriko… Tudi sam sedaj grem drugam tankat…

  4. Tudi jsz sem
    nategnjen.
    Prenehal sem hodit na Petrol. Prestavil sem na Geni zardi pohlepa Petrola.

Komentarji so zaprti.