Mozirski gaj je idealna priložnost za nedeljski izlet. In v tem času, ko so barve precej intenzivne še toliko lepši. Vstopnina v sam Mozirski gaj je €5, kar niti ni tako malo. Vendar če si že tam, plačaš in uživaš v sprehodu. Do 7.10. je v Mozirskem gaju razstava buč.
Dan se lahko zaključi v gostilni in penzionu Raduha v Lučah, kar bo samo dodatna pika na i nedeljskega izleta.


mozirski-gaj-praznik-buc01.jpg mozirski-gaj-praznik-buc02.jpg mozirski-gaj-praznik-buc03.jpg mozirski-gaj-praznik-buc04.jpg mozirski-gaj-praznik-buc05.jpg mozirski-gaj-praznik-buc06.jpg mozirski-gaj-praznik-buc07.jpg mozirski-gaj-praznik-buc08.jpg mozirski-gaj-praznik-buc09.jpg mozirski-gaj-praznik-buc10.jpg mozirski-gaj-praznik-buc11.jpg mozirski-gaj-praznik-buc12.jpg mozirski-gaj-praznik-buc13.jpg mozirski-gaj-praznik-buc14.jpg mozirski-gaj-praznik-buc15.jpg mozirski-gaj-praznik-buc16.jpg mozirski-gaj-praznik-buc17.jpg mozirski-gaj-praznik-buc18.jpg mozirski-gaj-praznik-buc19.jpg

3 Responses to Nasvet za izlet – Mozirski gaj – Razstava buč in jesenskega cvetja

 1. jokeman pravi:

  Lepe fotke.

  Ti, kaj če bi spacal skupaj en photo album, da bi človek samo next klikal. Bi blo dosti lažje pregledovat.

 2. dr. Onyx pravi:

  Had, sedim v tehnični knjižnici in brskam nekaj po internetu. Pogledam k sosedi na zaslon in zagledam tole tvojo vsem znano spletno stran. Oranžne črke … Če me razumeš kaj hočem povedat?

 3. had pravi:

  a gleda buce :) al gleda zares :evil:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.