Darilo za rojstni dan - Opel Astra GTC 6 Darilo za rojstni dan - Opel Astra GTC 6

Darilo za rojstni dan – Opel Astra GTC

Pred tremi leti, sva si z Barbko namesto božičnih, novoletnih in rojstno dnevnih daril kupila Opel Tigro. Vsa zgodba je mogoče še malce bolj zanimiva, kajti v tistem času, pred tremi leti, nama je hotela Barbka kupiti za rojstni dan potovanje na Tajsko. In ker sem zapečkar, mi le to ni bilo všeč. Ko sva se peljala mimo Avtotehne, sem zagledal v izložbi nekaj svetlo modrega. In jasno je bilo, kaj bo zamenjalo potovanje. Ni mi bilo žl, sploh ko sem čez par dni gledal posledice Tsunamija v tistih krajih, ki so bili med drugim tudi destinacija. In tako bo čez par dni Tigra stara tri leta.
Sedaj pa k najinemu letošnjemu darilu. Oba z Barbko sva kozoroga. In ker je kupovanje daril vedno zelo težka in naporna stvar, sva se odločila, da ponoviva zgodbo s Tigro, vendar sedaj v malce večji izvedbi, takšni, kamor gredo lahko vsaj štirje ljudje – Opel Astra GTC. Dobavni rok bi moral biti v začetku februarja, vendar ker se je Ermin spomnil, da imava rojstna dneva okoli novega leta, je vse skupaj malce pohitril. HVALA!
In tako je sedaj namesto Twinga pri hiši Astra. “malo pleha, malo žice, evo ti Opelice

p.s.: iskreno hvala vsem za vaše želje ob mojem vstopu v Kristusova leta!

opel-astra-gtc-v-snegu-01.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-02.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-05.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-03.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-04.jpg

 1. :-) a ti tudi Erminu promet zvišuješ? Ja je full ql, škoda samo, da nima replikanta, ker tak zasedenega prodajalca še v življenju nisem videl, pa sem delal včasih 5 let pri konkurenci.

  GTC-jka je tudi mena padla v okice, ampak je treba mladiče in njihovo robo okoli prevažt, tak da sem vzel karavanko.

  Katero mašino si vzel?

  P.S:: Vse najboljše za RD. Obema.

 2. @swguru: v bistvu so vsi fantje tam zelo prijazni in ustrezljivi, ermin pa je bil tisti, ki nama je prodal tigro in potem ostanes pri njem :)
  1,7 cdti 74kw :) prvi dizler, ki ga imava :)
  ves, tudi meni je bila karavanka vsec, ampak vseeno prevelika za naju :)
  Hvala!

  @blogbuster: v garazi :) cakajo na lepse vreme.. ta plastika na gumah sicer grdo zgleda in razmisljam, da bi jo dal dol :)

 3. Had … opasno! Vse naj naj kolega – NeMirka tudi svež (čist čist dišeča še) 33letnica ;)

 4. Ma v kakšni vukojebini pa to živiš :D Snega polno, vreme jasno.

  No drugač pa veselo praznovanje, pa da bo avto čim dlje služil.

 5. Vse najboljše (za nazaj ali za naprej) in na veliko srečno prevoženih kilometrov s tole lepotico pa čimmanj takšnih idiotov na avtocesti kot je bil tisti, zaradi katerega si se odločil kupiti tole žverco. Srečno!

 6. Hadko, cestitke! Upam, da si vsaj za kristusa spil kaksen deci! ;)

 7. Vse najboljšeeeeee! *** :) To pomeni, da te vidimo jutri, ne, ne, ne? ;)

 8. Srečno in varno na cesti! Naj ti dobro služi in predvsem brez okvar :)

Komentarji so zaprti.