Pred tremi leti, sva si z Barbko namesto božičnih, novoletnih in rojstno dnevnih daril kupila Opel Tigro. Vsa zgodba je mogoče še malce bolj zanimiva, kajti v tistem času, pred tremi leti, nama je hotela Barbka kupiti za rojstni dan potovanje na Tajsko. In ker sem zapečkar, mi le to ni bilo všeč. Ko sva se peljala mimo Avtotehne, sem zagledal v izložbi nekaj svetlo modrega. In jasno je bilo, kaj bo zamenjalo potovanje. Ni mi bilo žl, sploh ko sem čez par dni gledal posledice Tsunamija v tistih krajih, ki so bili med drugim tudi destinacija. In tako bo čez par dni Tigra stara tri leta.
Sedaj pa k najinemu letošnjemu darilu. Oba z Barbko sva kozoroga. In ker je kupovanje daril vedno zelo težka in naporna stvar, sva se odločila, da ponoviva zgodbo s Tigro, vendar sedaj v malce večji izvedbi, takšni, kamor gredo lahko vsaj štirje ljudje – Opel Astra GTC. Dobavni rok bi moral biti v začetku februarja, vendar ker se je Ermin spomnil, da imava rojstna dneva okoli novega leta, je vse skupaj malce pohitril. HVALA!
In tako je sedaj namesto Twinga pri hiši Astra. “malo pleha, malo žice, evo ti Opelice

p.s.: iskreno hvala vsem za vaše želje ob mojem vstopu v Kristusova leta!

opel-astra-gtc-v-snegu-01.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-02.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-05.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-03.jpgopel-astra-gtc-v-snegu-04.jpg