Ko sem 11.7. pisal zapis Dejan Kaloh – SDS ali Lipa??, sem bil rahlo skeptičen, če se človek lahko kar tako prelevi. Včasih so rekli, da volk dlako menja, naravi ne – Lupus pilum mutat, non mentem!
Očitno to drži v primeru Kaloh. Kajti bloger, ki je mrzlično zagovarjal trenutno ablast in kandidiral pri njih, s katerim sva imela precej “debat” v komentarjih, a jih je pridno brisal, ker se nisem strinjal z njegovimi stališči, on pa seveda ne z mojimi, je včeraj presenetil – ‘Mali’ ponaredil dokument?
Takrat mi je MirkoV v komentarju zapisal MirkoV, da se bo Lipa poslovila s političnega zemljevida. In verjetno je to sedaj Dejan ugotovil in naredil korak naprej, ko je obtožil Saša Pečeta, da:
”Dokument, ki ga je včeraj v držvnem zboru pokazal poslanec Lipe, Sašo Peče, in ki naj bi dokazoval udeležbo slovenskega premierja Janeza Janše pri orožrskih poslih v začetku devetdesetih let, je ponaredek. Ravno tako kot večina vizualne volilne kampanje stranke Lipa, je tudi ponarejeni dokument delo mladostnika, še ne polnoletne osebe, ki je sin enega izmed članov Lipe” (vir)

Ali je bil Dejan Kaloh volk v preobleki, ali pa je igral samo igro, kjer bo nekaj dobil, pa je vprašanje, na katerega odgovor bomo verjetno morali počakati še nekaj časa. Ah, ja.

Še nekaj zanimivega branja:
Sašo Peče ponareja dokumente – Slo-Tech
Pečeta izdal četrti človek Lipe, šef poslanske pisarne Dejan Kaloh – Štajerc.tv