Refresh

This website www.had.si/blog/2010/10/17/lignano-sabbiadoro-ideja-za-nedeljski-izlet-fotografije/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Lignano Sabbiadoro – ideja za nedeljski izlet – fotografije

Lignano Sabbiadoro, oz. Florida of Italy, kot je Lignano poimenoval Ernest Hemingway, je turistično letovišče, približno 100 kilometrov oddaljeno od Slovenije v smeri proti Benetkam. Tako kot Rimini, je tudi Lignano tipično turistično mestece, z neskončno dolgo plažo, z množico hotelov in promenado ob morju, ki je po koncu sezone precej prazno in precej prijetno za nedeljski izlet.

Meni osebno je bilo prvo srečanje z Lignanom všečno – mogoče je to ravno posledica dejstva, da je Lignano po sezoni “mesto duhov”. Kljub iskanju hotela, kjer bi lahko prespala, sva razočarana ugotovila, da je skoraj vse zaprto in da prenočitve ne bo. Vendar je bil sprehod po neskončno dolgi prazni plaži res prijeten. Raje si ne predstavljam te plaže sredi poletja, ko so ljudje na njej kot “sardine”.

Lignano priporočam za nedeljski izlet vsem, ki jim gre na živce množica ljudi, ki se sprehajajo na promenadi v Portorožu, ali Piranu.

Klik na fotografijo za celotno galerijo Lignano Sabbiadoro

lignano photos


Klik na fotografijo za vse ostale fotografije Miami Beach
had_0200

Klik na fotografijo za celotno galerijo Manhattan Beach – fotografije
manhattan beach photos

Klik na fotografijo za ostale fotografije Venice Beach
venice beach photos

Klik na fotografijo za celotno galerijo Santa Cruz California
santa cruz photos

Klik na fotografijo za ostale fotografije Santa Monica Pier
santa monica pier photos

Klik na fotografijo za galerijo Mono Lake Tufa – Photos
mono lake tufa photos

Klik na fotografijo za galerijo Santa Monica Muscle Beach – fotografije za ženske
santa monica muscle beach

Klik na fotografijo za ostale fotografije Venice Beach Skate Plaza
venice beach skate plaza photos

Klik na fotografijo za celotno galerijo Lago di Como – Lake Como
lake-como-lago-di-como-photos-02.jpg

  1. Ni toliko več ljudi po Portorožu in Piranu v tem času, kot jih je na tvojih slikah… ampak danes piha in ni ravno najbolj prijetno se sprehajati tu dol, razen če si jadralec ali zagrizen ribič :)

    Pa poskusi magari te lokacije (Lignano Sabbiadoro, mogoče tudi Rimini) enkrat konec aprila, začetek maja. Glih prav ljudi, glih prava temperatura (če si hraber, tudi morje), glih prav vse za spodobno romantiko :)

Komentarji so zaprti.