Včeraj dopoldan me je presenetil klic iz neznane številke, na katere se ponavadi ne oglašam, ki je bil precej kratek in jedrnat – sem …., kličem iz Red Bulla, sem spodaj na parkirišču in imam en paket za vas! WTF?
Precej podobna zgodba se mi je zgodila leto in pol nazaj – Red Bull zna presenetiti – Red Bull Illume Image Quest 2010 in priznam, da sem bil presenečen.

Tokrat je bilo darilo malce drugačno – pred časom sem se na dogodku, kjer je Samo Vidic predstavljal športno fotografijo, pogovarjal z Matejo iz Red Bulla in ji omenil, da sem velik konzument Coca Cole. In takrat mi je obljubila, da mi bo “zrihtala” Red Bull Colo, ki sem jo imel priložnost piti iz pločevinke že pred časom. Ampak danes nisem dobil pločevink, ampak Red Bull Colo v stekleničkah! In to zajetno dozo, ki bo zdržala precej časa!

Hvala Red Bullu – Mateji, Barbari in Zali!


Red Bull Upstream Wakeboarding 2009 – Tacen – fotografije

Red Bull Soapbox

Red Bull Manny Mania – Urban Roof Ljubljana – fotografije

6 Responses to Red Bull Cola

 1. DJ pravi:

  “neznane številke, na katere se ponavadi ne oglašam”

  OK, tega nekateri verjetno ne bomo nikoli zastopili. “Znane” so samo tiste, ki so v imeniku telefona ali jih poznamo na pamet. Resda gre morda vecina klicev nanje oz. iz njih, ampak niso pa edine stevilke, ki obstajajo. A “vas”, ki imate to paradigmo, nihce nikoli “na novo” ne klice? :) Ali pa iz kaksne xy stevilke klice nekdo, ki ga ze poznas.
  In potem so tu se tisti, ki se naceloma ne javljajo na “skrite stevilke”. Ce je klic iz Skype-a, je stevilka verjetno skrita. Ce je iz interne centrale podjetja, ki routa preko najcenejsega providerja (in stevilka ni dosegljiva za sprejemanje klicev), je lahko stevilka skrita. Ce klices iz roaminga nekaterih drzav ali tujih omrezij, je stevilka lahko skrita.
  In kaksna je Cola? :)

 2. had pravi:

  @dj: to je moj “vecni” problem.. namrec, da se ne oglasam na neznane stevilke in velikokrat imam cel kup neodgovorjenih klicev..

  zakaj? ker imam v imeniku preko 1000 stevilk in ostalih klicev ne “pricakujem”, oz. niti ne zelim :) vem, da ni to ravno pametno razmisljanje v tem casu, vendar vem komu dam stevilko in da za ostale pac ne obstajam :)))

  red bull cola je precej bolj sladka kot coca cola, ima precej manj mehurckov in precej dobro pozivi.. posledicno – spat sem sel ob 2:30 zjutraj :)))

 3. Lajk pravi:

  Zakon! Tole bi tudi sam rad poskusil… Kakšen je okus v primerjavi z “original” CocaColo?

 4. minoxidil pravi:

  Opa, tole pa zgleda kr fajn zadeva. Zanima me kakšen je okus.
  A je že na prodajnih policah saj osebno še nisem zasledil redbull cole pri nas v trgovinah (ali pa sem jo spregledal ;)

 5. Ziga pravi:

  Okus je nekako podoben gumijastim bombonom, samo da je v obliki CocaCole:)
  Najlažje pa jo trenutno dobite v obliki pločevinke v Avstriji – http://www.flickr.com/photos/zigapolc/5457177084/.

  Že kdo ve kdaj pride k nam?

 6. had pravi:

  @ziga: dobis flasko :))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.