Petarde in pirotehnika. Smo v obdobju, ko se lahko uporablja pirotehnika kategorije 1. Kljub opozorilom stroke in dogodkom pred tednom dni (raztrgani roki), se je očitno določen trgovec odločil, da bo preko svojega Tuškluba poskušal “povečati” prodajo pirotehnike s pomočjo predstavitve pirotehnike, veličastnega ognjemeta, akcije vzameš 3, plačaš 2, brezplačnega golaža in toplih napitkov – pred Tuš marketom v Pobrežju.

Prav ste prebrali. Tuš vabi na predstavitev pirotehnike pred svojo trgovino – kjer boste lahko tudi kupili pirotehnične izdelke, ki vam bodo omogočili, da boste v novo leto zakorakali brez roke, ali pa celo noge. Če boste kupili dva izdelka, boste dobili enega zastonj. Življenjska priložnost, ki je ne gre zamuditi. Odlično darilo za vaše otroke?!?!

Da bo občutek v prazničnem času res pravi, smo vam v Tušu pripravili izjemno ponudbo pirotehnike in seveda bombastičnih predstavitev. Kje in kdaj, preverite v nadaljevanju:

Ok. Razumem. Prodaja, prodaja, prodaja. Ampak včasih je super, če za trenutek “marketing guruji” vklopijo možgane. Ja, v tem času se prodaja pirotehnika. In se dogajajo nesreče. Ampak prodaja je bolj pomembna od nesreč, torej so nesreče kolateralna škoda povečane prodaje. Posledično je s strani Tuša tale akcija povsem “legit”, kajne? Saj v končni fazi smo v kapitalizmu, kjer je prodaja in kopičenje kapitala vse. Človek je nepomemben. Odtrgani udi so zgolj odtrgani udi in zaznamovanost otroka skozi celo življenje je nekaj povsem nepomembnega. Važno, da se prodaja pirotehnika in da so “marketing guruji” našli nove načine “upsella” – golaž in to.

No, kljub temu, da mi je tole početje Tuša povsem nerazumljivo, se mi zastavlja vprašanje – ali lahko pričakujem v naslednjem tednu tudi podobno akcijo z alkoholom.. No, v bistvu imamo srečo, da ne prodajajo orožja in streliva, sicer bi lahko čez kakšen mesec poslali preko Tuškluba obvestilo o tem, da prirejajo streljanje pred trgovskim centrom.

Tuš že nekaj časa ni moja ljuba trgovina. Po tejle akciji, pa dvomim, da bom še kdaj prestopil njihova vrata. Jebiga, boste pač prodali več pirotehnike in se ne boste sekirali, če vas bodo ljudje začeli bojkotirati.

p.s.: čestitke “marketinškemu guruju”, ki si je izmislil to akcijo! Upam, da dobi nagrado na kakšnem festivalu in da bo v predstavitvi čim več odtrganih udov!

2 Responses to Tuš eksplozija zabave / Tuš vzpodbuja prodajo pirotehnike / vzameš 3, plačaš 2

  1. Odtrgane roke? noge? prvo kot prvo nehaj delat anti propagando, ker da sem jaz proizvajalec pirotehnike te stožim tak da se za sebe neboš vedo + vse medijske hiše. Ne moreš vse metat v isti koš, eno je ko se špilajo pa si sami sestavlajo eksploziv pa nekaj predelujejo, drugo pa je ko se držiš navodil uporabe. Enao bi lahko rekli da ko delajo reklame za avtomobile, da pravzaprav delajo rekalmo za jeklene krste, če me razumeš kaj mislim povedat.

    • had pravi:

      anti propaganda? no, na sreco nisi proizvajalec pirotehnike in ne mores nikogar toziti. pravni red ti ni ravno dobro poznan, ampak te pa razumem. ker uzivas v pirotehniki, jo seveda tudi branis.

      me zanima, ce branis tudi proizvajalce orozja? ker saj je isto, kajne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.