Reporter / Miha Butara ima uro za 13.000 eurov / so fucking what?

Revija Reporter znova udari. Miha Butara je pomočnik direktorja Slovenskih železnic in v Reporterju so objavili naslov – Poglejte to! Pomočnik direktorja Slovenskih železnic nosi uro za najmanj 13 tisoč evrov (vir). V članku razkrivajo, da ima Miha Butara nosi uro Vacheron Constantin, ki je precej draga.. SO FUCKING WHAT?

Štekam. Gre za diskreditacijo na osebni ravni. Zelo poznano. Spraviš v javnost takšno informacijo in ljudje se začnejo zgražati nad njegovo uro. Ne nad njegovim delom, ki ga opravlja. Ampak to je dovolj, da lahko začneš kasneje z ofenzivo nanj. Verjetno je komu stopil na žulj in ga je sedaj treba “medijsko likvidirati”.

Še bolj smešno je, da je povsem nepomembno za Reporer, kako jo je kupil. Jo je mogoče dobil v dar? Ali pa je res ljubitelj ur in mu le to pomeni veliko. Revija Reporter človeka ocenjuje po njegovi uri. Kaj pa, če je fake? Kaj pa, če jo je kupil na Ebayu?

No, v bistvu je ura bolj nepomembna, kot pa je pomemben tale del – ga je fotograf Reporterja zasačil v bistroju Atelje pod hotelom Union, ko se je v družbi prijatelja in strankarskega kolega iz SD Uroša Jauševca dobil na kosilu s podjetnikom in nekdanjim prvakom Zaresa Gregorjem Golobičem ter direktorjem Ultre Milošem Urbanijo.

No ja, saj jih razumem. Vsake toliko časa je potrebno potegniti iz naftalina določena imena in jih potem nabijati. Tudi na način, da se uporabi ura kot izgovor za osebno diskreditacijo.

 

  1. Ampak, a niso SŽ SDS-ov peskovnik že od nekdaj? Vsi so tam Janševi kadri. Torej Reporter pljuva po svojih?
    Ali pa je očitno razkol, ker je nedavno Glanzkopf pozival, naj se njegovi ne naročujejo na Reporterja, ker je v lasti Odlazka, torej “levih”.
    Bizarno…

Komentarji so zaprti.