Oddaja Tarča na nacionalki ki jo vodi Erika Žnidaršič je negledljiva Oddaja Tarča na nacionalki ki jo vodi Erika Žnidaršič je negledljiva

Oddaja Tarča je zaradi voditeljice Erike Žnidaršič postala negledljiva

Nov teden in nova oddaja Tarča. Voditeljica Erika Žnidaršič je s svojim vodenjem naredila to oddajo povsem negledljivo, predvsem pa ta oddaja nima več veze z novinarstom. Če je bil nekoč Uroš Slak tisti voditelj, ki je skakal v besedo sogovornikom in jim polagal besede v usta, pa je sedaj to vlogo prevzela Erika Žnidaršič na nacionalni televiziji.

Oddaja Tarča se mi je nekoč zdela dobra. Z vodenjem Erike Žnidaršič je postala zgolj “žuta štampa”, ki ima z novinarstvom precej malo skupnega. In toliko prejudiciranja z njene strani, kot ga je mogoče videti v oddaji pač ne sodi v takšen format oddaje.

Očitno nisem edini, ki je opazil to. Včeraj sem zdržal celo 10 minut ob gledanju Tarče, potem pa sem raje preklopil, ker mi je mučno spremljati takšno vodenje. Da nisem samo jaz kritičen do vodenja oddaje sem ugotovil ob spremljanju tviterja, kjer so se tudi drugi gledalci zgražali nad načinom njenega vodenja.

Kot sem v uvodu zapisal – če je bil nekoč Uroš Slak neprebavljiv, je to sedaj postala Erika Žnidaršič.

p.s.: se posipam s pepelom, ker sem zapisal, da vodi oddajo Jelena Aščić – in se ji opravičujem. Hvala vsem, ki ste me opozorili – seveda gre za Eriko Žnidaršič

Par odzivov s tviterja na včerajšnjo oddajo Tarča:

Oddaja Tarča na nacionalki ki jo vodi Jelena Aščić je negledljiva
Oddaja Tarča na nacionalki ki jo vodi Erika Žnidaršič je negledljiva
  1. Naredi si uslugo in se znebi televizije. Bos se najvec naredil za svoje zdravje. :)

Komentarji so zaprti.