Ali ste vedeli, da so časopisi in revije so v lokalih dovoljeni že od 2. septembra? Niste, kajne? Seveda ne, kajti NIJZ, oz. tudi Jelko Kacin, govorec vlade za koronavirus tega ni skomuniciral z javnostjo, niti z Obrtno-podjetniško in Gospodarsko zbornico Slovenije.

V času 1. vala Covid-19 je vlada z odlokom prepovedala časopise in revije v lokalih, frizerskih salonih, (vstavi poljubno) … Ker časopisi so bili očitno največji problem. To, da vlada ni prepovedala uporabo gotovine je sicer povsem brezpredmetno in nima smisla o tem sploh izgubljati besed.

Ampak danes je prišla v javnost informacija, da so časopisi in revije v lokalih dovoljeni že od 2. septembra. Zgolj odgovorni za to niso sporočili tega javnosti – saj kdo pa bi si želel osveščeno javnost, ko pa imamo družbena omrežja in cel kup ljudi, ki se lahko dičijo z doktorati iz teorij zarot in ki poskušajo s svojim populizmom prepričati javnost, da gre pri vsem skupaj zgolj za zaroto.

Roko na srce – prepoved časopisov v lokalih je bila neumnost. Ampak teh neumnosti je bilo v tem času že toliko, da je nemogoče sploh slediti vsemu temu.

Casopisi
Casopisi