Zdravnica Branka Krek Petrina (SDS) bi “potamanila” mlade mucke in iz tega ne bi delala cirkusa

Izjava zdravnice Branke Krek Petrina iz stranke SDS, ki jo je izrekla na seji občinskega sveta občine Železniki glede malih muck je povzročila precej zgražanja v javnosti. Namreč, ona bi se zavzemala za “potamanjenje” muck in iz tega ne bi delala cirkusa. Da, prav ste prebralo. Zdravnica v letu 2019 …

Njena celotna izjava je: “Na kmetiji smo imeli mačke, ne, moj brat jih je, ker jih je bilo več, jih je čisto takoj potamanil, ane. Jih je utopil pa bog pomagaj, ane. Tolk jih je blo dost, tolk mačk je miši polovilo, pa podgane, drugo je bilo pa konc, pa tudi zdaj je treba tako delat. Ne pa cirkus delat s temi mačkami pa ne vem kakšne civilne organizacije pa ne vem kaj.”

Namesto, da bi komentiral kaj vse je narobe z njeno izjavo, bom raje prepustil vsakemu posamezniku, da si sam ustvari mnenje. Žalostno, da imajo ljudje v letu 2019 takšno mentaliteto … A ja, verjetno gre za svobodo govora, kajne?

  1. Svoboda govora za vse, posebej pa za bedake, kajne? Ne glede na formalno izobrazbo.

  2. SDSovci bi potamanili mačke, pa begunce na meji, a hudujejo se nad zverinskimi partizanci, ki so po vojni potamanili izdajalske domobrance.
    Hinavci. In to v kristusovem imenu!

Komentarji so zaprti.