SDS je narod! Narod je SDS! SDS je narod! Narod je SDS!

SDS grozi s tožbo Marjanu Šarcu / vici se pišejo sami

Stranka SDS je užaljena in Marjanu Šarcu grozi s tožbo, če ne bo preklical svojih izjav. Marjan Šarec je 31. decembra na televiziji izrekel: “S tako stranko je težko sodelovati, ki pač izvaja metode, kakršne pač izvaja. Se pravi sovražni govor, potem se tudi financira iz Madžarske“.  In to jih je užalilo tako močno, da je Franci Matoz poslal Marjanu Šarcu opomin in poziv za prenehanje s kršitvami osebnostnih pravic Slovenske demokratske stranke.

Ampak po vrsti. Če pogledam tviter profile poslancev SDS ugotovim, da vsakodnevno kršijo osebnostne pravice – ne zgolj političnih strank, ampak tudi posameznikov, ki jih žalijo in ponižujejo. Novinarje označujejo s prostituti, vse drugače misleče s komiji, Sorosevimi plačanci, žalijo bivše predsednike, sodnike označujejo z mafijo, pozivajo k bojkotu trgovin, lažejo o vsakomur, ki jim ni všečen in ki drugače razmišlja …

Ampak verjetno gre v njihovem primeru za svobodo govora. Kot sem omenil že večkrat – za desničarje veljajo povsem drugačna pravila kot za vse druge državljane Slovenije.

Že tviter profil Žana Mahniča in Janeza Janše je dovolj, da vsakomur postane jasno kako potekajo te stvari pri njih. To, da imajo neskončno število trolov, ki so še bolj hujskaški in ki grozijo, predvsem pa do neskončnosti všečkajo vse, kar je kdo od SDS veljakov tvitnil, pokaže njihov vojaški ustroj. Zaradi njih je postal tviter popolna greznica in že dolgo ni prijetno mesto, kjer bi se dalo normalno komunicirati.

Marjan Šarec se je na grožnjo s tožbo odzval včeraj na Facebooku z besedami:

“Prejel sem “prijazno” pismo s strani odvetnika stranke SDS. Pravi, da sem nedostojno govoril o stranki in da bom prejel tožbeni zahtevek, če se ne opravičim. No, se opravičujem, če sem izrazil svoje mnenje, ki ni osamljeno. Ne nazadnje (še) živimo v svobodni državi. Je pa lepo izražena prihodnost s tem pismom, če bo sestavljena vlada stranke SDS. Me pa očitno že vidijo v opoziciji, glede na to, da so mi poslali na elektronski naslov Državnega zbora. Želja po oblasti je močna.”

Očitno je bolečina SDS res močna, predvsem pa jih boli, ker niso uspeli sestaviti vlade – tudi sedaj jim to ne gre od rok in očitno je treba “odstraniti moteče elemente”. Glede na to, da SDS vsak dan znova dokaže kako si oni predstavljajo svojo oblast, se bojim, da če bi jim slučajno uspelo priti na oblast, da nas ne čaka nič dobrega. Ravno obratno – revanšizem bi dobil povsem nov pojem in za vse drugače misleče bi Slovenija postala to, kar jim je uspelo narediti iz tviterja …

SDS je narod! Narod je SDS!