teta frida grdobice teta frida grdobice

Teta Frida / grdobice, cele jagode v veganski čokoladi / njami njami

Pred časom sem videl billboarde Teta Frida, kjer so bile predstavljene grdobice. Pojma nisem imel kaj je to. Ko pa sem v trgovskem centru v Kopru zagledal prodajalno Teta Frida, se mi je nasmejalo okoli ušes. Teta Frida je slovenska blagovna znamka hudičevo dobrih proizvodov iz čokolade iz Maribora. Ampak njihovi proizvodi imajo eno težavo! Tako so dobri, da jih takoj zmanjka – v bistvu so hudičevo nesramno dobri!

Všeč mi je ime. Teta Frida. Všeč mi je poimenovanje produkta – grdobice. Pritegne pozornost. In mene, ki sem navajen oglasov in oglaševanja je točno to pritegnilo in ostalo nekje v možganih. Do trenutka, ko sem zagledal njihovo embalažo v njihovi prodajalni in se začel iskati veganske produkte, ki bi jih lahko takoj “napadel”. In sem jih našel in sem jih napadel. Cene njihovih proizvodov niso najcenejše – gibljejo se med 2,50 in 5 evri.

Teta Frida ima toliko produktov, da se najde za vsakogar nekaj in za vsak okus. Tudi za vegane – liofilizirane jagode v veganski mlečni čokoladi so #topshit. In vesel sem, da nimajo veliko večjega nabora “posladkov” za vegane, saj se bliža poletje 2023 in “beach body” mora biti do takrat pripravljen.

Tudi grodbice z mangom in kokosom v beli čokoladi so odlične, sicer jih nisem poskusil sam, prav tako pa tudi cele jagode v ruby čokoladi, ki je zadnje leto trend v svetu čokolade so top!

Mene je Teta Frida navdušila, upam pa, da bodo pripravili tudi veganske grdobice, kajti kot sem že omenil – mene že samo ime navdušuje in kapo dol osebi, ki je poskrbela za branding!

p.s.: objava ni plačana, ali sponzorirana! te trije proizvodi na spodnji sliki so stali: cele jagode v veganski čokoladi – 4,10, grdobice – 3,30, cele jagode v ruby čokoladi – 4,30

teta frida grdobice
teta frida grdobice