soocenje n1 hojs golob soocenje n1 hojs golob

Uredniki nacionalke so Hojsu povedali, da Golob na RTV še ni poslal dohodninske napovedi

Aleš Hojs, državljan, ki se že dolgo časa predstavlja kot notranji minister je v soočenju na N1 povedal informacijo ob kateri bi se morali vsi zdrzniti in bi morali zvoniti telefoni po celi Sloveniji. Namreč, očital je Robertu Golobu, da on edini od predsednikov strank ni na RTV poslal dohodninske napovedi. To naj bi mu “povedali uredniki nacionalne televizije”.

Ne bom poskusil biti zabaven in smešen, kajti tole ni ne zabavno, niti smešno. Tole je realnost fašizma v Sloveniji, kjer državljan, ki se predstavlja za ministra za notranje zadeve dobi od urednikov informacije, ki definitivno niso javnega značaja. In do sedaj sem bil prepričan, da je dohodninska napoved zaupen podatek in ne nekaj kar se deli naokoli.

Očitno sem živel v zmoti, ali pa je s to ablastjo vse normalno postalo nenormalno in vse nenormalno normalno. In v to kategorijo sodi tudi izjava Hojsa glede dohodninske napovedi Roberta Goloba.

Kot sem včeraj zapisal – še dvoje soočenj in SdSovce bodo zapustili tudi troli. Narod, ki da na volitvah glas za njih, je pač takšen takšen kot je. In niti ne dvomim, da ne verjamejo, da je Janez rešil Slovenijo, da je v šestih dneh rešil ukrajinsko vojno, ki traja že 40 dni in da je edini brezmadežni človek v Sloveniji Janez!

Državljan Hojs je očitno spet zajebal in povedal malce preveč in Janez ne bo zadovoljen s tem, torej ga tudi na naslednje soočenje ne bo, kajti Hojs je na soočenjih zgolj in samo za to, da bi koga sprovociral. In ker se mu Golob ne pusti in ostaja “hladen kot špricer” se Hojs zagovori in pove stvari, ki jih sicer vsi vemo – ampak ko pride vse to iz njegovih ust, potem je jasno, da je to fašizem!

24.4. bo zanimiv dan. In komaj čakam naslednje jutro.