clox clox

Klorni odstranjevalec plesni CLOX in marže v različnih trgovinah / 19,90, 3,99, 2,59, 2,19 evra

Pojma nimam kaj je klorni odstranjevalec plesni CLOX, je pa včeraj pritegnil mojo pozornost na tviterju. Uporabnica je objavila ceno za ta pripomoček – Merkur 3,99,  Semcoshop 19,99. Da, prav vidite. Takšna je očitno marža na ta izdelek v eni izmed spletnih trgovin. Ampak to še ni bil konec.

Nekdo je tvitnil ceno za isti odstranjevalec plesni v Bauhausu – klorni odstranjevalec plesni CLOX (500 ml, s pršilko) – 2,59 €. Ampak tudi to še ni konec. V Mercatorju je ta izdelek 2,19 €, vendar je brez pršilke, torej ga ne morem primerjati z ostalimi cenami.

No, vam je sedaj jasno zakaj plačujemo izdelke tako drago? Upam staviti, da TKI Hrasnik, ki proizvaja Clox tudi nekaj malega zasluži, kajne? Ampak, če vzamem ceno 2,59 evra, pa verjetno tudi v Baumaxu ne prodajajo izdelka brez marže, potem postane jasno, da “prvi” v vrsti dobi najmanj od vseh ostalih.

Včasih je pač potrebno preveriti cene izdelkov, preden se odločite za nakup. Predvsem cene izdelkov, ki so nenormalno visoke – par klikov po guglu  vam najde precej nižje cene. In ja, je razlika med 19,90 in pa 2,59 evra, kajne?

clox
clox
  1. Clox je super sredstvo proti plesni. Ampak cene so pa res pretirane.

Komentarji so zaprti.