twitter logo elon musk twitter logo elon musk

Gibanje Svoboda se je poslovilo od tviterja / kudos za to potezo

Gibanje Svoboda je sporočilo, da se je poslovilo od tviterja. Ob tem jim lahko samo zaploskam in čestitam za to potezo. V bistvu bi se vse “normalne” politične stranke moralo odločiti za odhod s tega toksičnega medija, ki ne prinaša nobene koristi – prinaša pa ogromno žalitev, podtikanj, groženj in tudi pozivov k fizičnemu nasilju. Ja, kletni troli s Trstenjakove opravljajo svoje poslanstvo.

Gibanje Svoboda je pred časom “izgubilo” svoj tviter profil, ker so napačno navedli čas “rojstva”. Ali je to res ali ni, sploh ni pomembno. Bolj pomembna je njihova odločitev, da se sedaj poslavljajo od tviterja, ki jim ni prinesel nobene koristi in zagotovo jim tudi v prihodnosti ne bi. Tviter je pač za svoj komunikacijski kanal namenjen dezimformacijam izkoristil Janez Janša in ustvaril toksičnost, ki je pred tem ni bilo na tviterju.

To, kar je postal tviter v zadnjih štirih letih je odraz načina in komunikacije SdSovcev in njihovega vodstva. Žalitve, poniževanja, laži, grožnje in neskončno sovražnega govora. Ko taistim ljudem nastaviš ogledalo, se počutijo užaljenje, napadene in jih motijo njihove lastne besede zapisane z druge strani. Posledično je odločitev Gibanja Svoboda odlična odloćitev, saj jim res ni potrebno podpirati tega medija in hujskaštva, ki je prisotno.

Še več. Po podatkih, ki jih je pripravil Marko Plahuta je število aktivnih uporabnikov v Sloveniji okoli 5000. Minorna številka, ki prikaže, da je vse skupaj en “bullshit” in da se volitve ne dobivajo na tviterju kot je verjetno mislil Janez Janša in njegovi prišepetovalci, ko so vzpostavljaji “tovarno sovraštva” aka vojsko trolov na tviterju.

Če izhajam zgolj in samo iz sebe. V teh dneh, ko sem objavil na tviterju govor UKZ na soočenju, se je pod tvit oglasilo neskončno število domoglupskih trolov, ki so v komentatjih uporabili neskončno žaljivk – kot bi bilo to tekmovanje kdo bo koga bolj užalil. In po par dneh še vedno ne pojenjajo. Pač so dobili ukaz in sedaj izvršujejo svojo nalogo.

Je res potrebno politični stranki tega? Je res potrebna takšna toksičnost podjetjem? Ali pa posamezniku? Ne, ker pri nas je tviter res povsem nepomemben. In že dejstvo, da ga je uzurpiral Janez Janša pove dovolj o tem kakšen je ta medij. In po prevzemu tviterja s strani Elona Muska bo samo še slabše. Ja, Gibanje Svoboda se je odločilo pametno in pravilno. Kudos!

twitter logo elon musk

  1. Sploh ne vem, zakaj nebi vsi tanormalni odšli proč od twiterja.
    Še boljše, da ga mediji nebi sploh več omenjali.

Komentarji so zaprti.