Scala dei Turchi Resort 2 Scala dei Turchi Resort 2

Scala dei Turchi Resort **** / Sicilija

Za nočitev na destinaciji Scala dei Turchi sem izbral Scala dei Turchi Resort ****. Izbire ni bilo veliko, ker je to v bistvu edini hotel v tem delu. Kljub 4 zvezdicam pa me ni povsem prepričal oz. ta hotel si po moji skromni oceni ne zasluži 4 zvezdice in cene, ki jo zaračunajo. Očitno lokacija naredi svoje, ..

Ta “resort” leži nad znamenitostjo Scala dei Turchi in ima svoje parkirišče. Tudi zunanji bazen, ki pa ni ravno presežek. Soba je velika, kopalnica enormno majhna in malce debelejša oseba se ne bi stlačila v tuš kabino. Hotel je čist, kar me je vseeno razveselilo, vendar v sobi ni deloval Wifi, čeprav so mi na recepciji to zatrdili. Namesto “koutra” je bila v rjuho ogrnjena “deka,” kar mi je precej mimo.

Za piko na i pa so ponoči imeli očitno neko praznovanje v resortu, saj je bila glasna glasba in glasno pogovarjanje na meniju pol noči. Vsekakor si nisem predstavljal vsega tega, ko sem rezerviral hotel, in bi pričakoval, da me vsaj obvestijo o tem ob “chech-inu”.

Ja, vem. Kompliciram. Ampak če nekaj plačam, potem ne moremo mirno “požreti” vsega. Suma sumarum – ko sem naslednje jutro ob “check-outu” omenil vse to, so se mi samo prijazno opravičili. Mogoče sem samo jaz preveč pikolovski, ampak hej, vseeno gre za storitev, ki jo plačam. In niti ni tako poceni, kajne?