Palazzo Gatto Art Hotel 2 Palazzo Gatto Art Hotel 2

Palazzo Gatto Art Hotel & Spa **** Trapani / Sicilija

Še zadnja noč na Siciliji. Tokrat v hotelu Palazzo Gatto Art Hotel & Spa, ki je precej poseben hotel. Najboljša stvar je “jacuzzi” na vrhu hotela, ki ponuja pogled na sosednje stavbe in zvonike. Prav tako pa mi je bila všeč opremljenost sobe, predvsem velikost (40kv. m.) in to, da je vse “digitalno”.

Palazzo Gatto Art Hotel leži skoraj v samem središču Trapanija. Odkril sem ga povsem po naključju, ko sem iskal spa, kjer bi se zadnji večer pred odhodom domov “spočil”. Hotel je bil prenovljen leta 2022 in je kot nov.

Kot sem omenil – v hotelu ne potrebuješ nobenih kartic ali ključev, ampak je vse upravljano s kodo in touch screeni. Odlična ideja, če sistem deluje pravilno in vedno! No, tokrat je in vse je bilo super.

Ogromna soba s stropom v višini 6 metrov in pa veliko svetlobe. Predvsem pa dizajnersko vse urejeno, tudi najmanjši detajli – edino, kar me je zmotilo so bili “motivacijski napisi”. Tega res ne bi bilo treba. In za pikico na i še “jacuzzi” na vrhu hotela, v spodnjih prostorih pa spa ..

Ker sem zjutraj že precej zgodaj moral zapustiti hotel, da sem ujel letalo, so mi pripravili “take away” zajtrk z vsem, kar sem izbral. Hudo in super fajn.