obiskanost spletnih strani 7 obiskanost spletnih strani 7

Minoren doseg desnosučnih medijev, kljub mreži in podpori SdSa

Vsake toliko časa me potegne v analitične podatke o obiskanosti spletnih strani. Tokrat me je zanimalo, kako obiskane so spletne strani desnosučnih medijev, ki jih podpira SdS in so del njihove “propagandne” mreže. Seveda sem moral narediti primerjavo s svojim blogom in priznam, da sem rahlo presenečen. Prav smešno je, da te ” medije” z levo roko premaga en bloger, kljub temu da so oni v mreži SdSa in da dobijio oglaševalski denar. Kako sem to preveril?

Na spletu obstaja orodje https://www.similarweb.com/, ki po svojih parametrih meri obiskanost spletnih strani. Če primerjam vse podatke o spletnih straneh z istim orodjem, dobim precej dober vzorec o obiskanosti.

Ampak ja, tukaj sem se potem začel čuditi, kako da so propagandne spletne strani tako slabo obiskane, kljub temu da imajo “offline” in “online” podporo stranke SdS in so del propagandne mreže SdS, s katero v “eter” spravijo obskurne in povsem nepomembne informacije – ki bazirajo, predvsem pa potvarjanju. Očitno desnosučni še vedno verjamejo, da če laž ponavljaš dovolj dolgo časa, da le ta postane resnica.

Pa si poglejmo sedaj te obiskanosti. Najprej tale blog in potem njihovi “mediji,” …

obiskanost spletnih strani 7

Žalostno, kajne? V bistvu povsem brez dosega, kljub temu da bi radi prikazali, da imajo moč. No, nimajo je. Pa naj se še tako mečejo na trepalnice. En bloger jih prehiti za šalo, …

obiskanost spletnih strani 1

obiskanost spletnih strani 2

obiskanost spletnih strani 3

obiskanost spletnih strani 4

obiskanost spletnih strani 5

obiskanost spletnih strani 6

  1. To je zato, ker te strani spremljajo samo njihovi zombiji, ne pa ljudje z zdravo pametjo.

Komentarji so zaprti.