Ko gredo poslanci SDS med begunce in o tem obvestijo medije

Trenutno situacijo z begunci v Sloveniji izkoristi vsak po svoje. Nekateri pomagajo, drugi pizdijo, tretji jo izkoriščajo za nabiranje političnih točk in obračun s trenutno oblastjo. No, nekateri teh stvari javno ne izpostavljajo, drugi pa na Twitterju “pizdijo” nad tem, da jih nihče od medijev ne upošteva!

Dr. Vinko Gorenak, iz stranke SDS, je včeraj na Twitterju zelo jasno pokazal v čem je vsa stvar. Namreč med begunce greš za to, da dobiš medijsko publiciteto. Na greš za to, da bi pomagal, da bi jim prinesel karkoli. Greš preprosto za to, da dobiš svojih pet minut slave. seveda ne pozabiš pred tem obvestiti medijev, ki pa se na žalost ne odzovejo na to. In potem ti ne preostane nič drugega, kot da “pizdiš” na Twitterju, da so te opazili zgolj pri STA in Nova24Tv.

Situacija, ki se sedaj dogaja v Sloveniji je občutljiva. Ljudje smo razdražljivi, saj nekdo vstopa na naše vrtičke. Drugačnosti se je potrebno bati je očitno mantra ljudi, ki komentirajo na družbenih omrežjih in med seboj tekmujejo, kdo se bo spustil na nižji nivo. Očitno je nepomembno, da so begunci ljudje in da ni kljub vsemu niso vsi isti. Pri nas se vse enači in postavlja na isti imenovalec.

Glede na to, da bodo politiki poskušali izkoristiti to krizo za samopromocijo, se mi zdi da je potrebno precej trdno obsoditi takšne primere, predvsem pa jih izpostaviti. Ne, ne verjamem v to, da jih je potrebno ignorirati. Naj se ve in naj bo nekje zabeleženo, da je nekdo želel biti “vojni profiter” in to je potrebno obsoditi!

Dr. Vinko Gorenak, priporočam vam branje Resnica o beguncih / varnosti / policistih / prostovoljcih / medijih v Brežicah / Matija Kolarič , mogoče boste razumeli!

vinko

  1. Smotrno bi bilo naziv stranke odstraniti v tej objavi. Nepotrebna promocija nepotrebnega dejanja te stranke.

  2. Ubogi Vinko. Res se mi smili. Celi 2h je moral trpeti, pa nihče ni opazil. Še dobro, da si mu ti Had mal reklame naredil.

Komentarji so zaprti.