Bravo Simobil! Nova naprava vsako leto je novost, ki jo predstavlja Simobil. Namreč za vse tiste, ki se vežejo na operaterja za dve leti, sta ti dve leti povsem predolgi – v času hitro razvijajočih tehnologij in po dveh letih je telefon že zastarel in tudi dokaj nefunkcionalen. Ideja, ki jo predstavlja Simobil rešuje problem vseh “gadget frikov”.

Po 12 plačanih mesečnih obrokih lahko svoj rabljen telefon prinesete in zamenjate za najnovejši model v ponudbi. Ponudba je na voljo za fizične osebe – potrošnike – to je zapisano na spletni strani, kjer ponujajo tudi dodatne informacije o tem, kolikšen je mesečni znesek opcije, kot tudi kriteriji doplačila za vrnjeni telefon.

Če prav razumem. Vežem se za 24 mesecev in plačujem vsak mesec mesečni obrok (višji – Nova naprava vsako leto 12 X 29,90 €  / Redna cena 24 X 23 €). Po 12 mesecih pride nov model iPhona in želim nov telefon. Če nimam uničenega, potem ni problemov, sicer pa moram doplačati to, kar sem uničil, kar pa je odvisno od števila praks. In potem dobim nov telefon. Ali sem pripravljen mesečno plačati 6 eurov več za to? Sem! In verjetno nisem edini.

V drobnem tisku ima Simobil zapisano:

Ponudbo »Nova naprava vsako leto« lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki Si.mobila ob vezavi za 24 mesecev na naročniškem paketu. Stranka lahko kadarkoli po poravnanih 12 mesečnih obrokih za telefon in 12 mesečnih opcijah »Nova naprava vsako leto«, vrne telefon ter kupi nov telefon, vse pod Posebnimi pogoji opcije »Nova naprava vsako leto«.

Izpostavljena cena telefona v primeru »Nova naprava vsako leto« je sestavljena iz seštevka stroška mesečnega obroka in opcije »Nova naprava vsako leto«. Ponudba velja samo za fizične osebe – potrošnike. Mesečni obroki in opcija se mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe Si.mobil, d. d.. V primeru nakupa telefona na obroke se naročniku na prvem računu zaračuna Strošek odobritve obročnega nakupa naprave v višini 1,99 EUR. Stranka lahko kadarkoli zahteva prekinitev plačevanja opcije, vendar potem izgubi pravico do nakupa novega telefona po enem letu. Vse cene vključujejo DDV.

Za opcijo »Nova naprava vsako leto« veljajo Posebni pogoji, ki so skupaj s pogoji paketov, cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi na voljo na 040404040, www.simobil.si in na Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več o posebnih pogojih ponudbe Nova naprava vsako leto lahko preberete na sledeči povezavi.

Simobil / Nova naprava vsako leto
Simobil / Nova naprava vsako leto