Primark Ljubljana Citypark / otvoritev 13. junija 2019 ob 10:30

Otvoritev trgovine Primark v Citypark Ljubljana / video in fotografije

Trgovino Primark Ljubljana v Cityparku bodo uradno odprli jutri ob 10:30. S tem se bodo uresničile obljube, ki so se vlekle precej časa, da dobimo tudi v Ljubljani Primark trgovino, ki ponuja cenovno ugodna oblačila. V Primarkovi trgovini bodo na voljo oblačila, obutev in modni dodatki za ženske, moške in otroke in tudi dodatki za dom.

Primark je že stara blagovna znamka – že od leta 1969, ko je bila odprta njihova prva trgovina na Irskem. Na Irskem  se imenuje Penneys. Primark v Cityparku bo velik 4.250 kvadratnih metrih in bo imel 44 blagajn in 48 kabin za pomerjanje.

Jaz nisem ciljna javnost za nakupovanje v Primarku, tudi še nisem bil v njihovih trgovinah, kljub temu, da imajo več kot 360 trgovin v 11 državah, in sicer na Irskem, v Združenem kraljestvu, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, Avstriji, Franciji, ZDA in Italiji.

Za nekatere srečneže, ki so sodelovali v nagradni igri pa je bila otvoritev že včeraj – in množica, ki se je nabrala je dovolj povedna, da se počasi začnejo resne blagovne znamke zavedati, da je vse bolj pomembna cena kot pa ime blagovne znamke.

Mogoče pa jutri prvič vstopim v Primark trgovino in odkrijem povsem nov svet. Svet, ki ga do sedaj še nisem poznal. No, v slednje dvomim, saj vseeno nisem tako bogat, da bi kupoval poceni stvari.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja