Lokal Izložba leži za Bežigradom in o njihovih burgerjih sem slišal že cel kup pozitivnih zgodb. Največji problem, da nisem njihovega burgerja poskusil že prej, je to, da imajo burgerje na meniju samo ob četrtkih po 18. uri.

Vendar je bilo vredno! Zelo!

Kljub temu, da sem v zadnjem času dejansko stestiral cel kup burgerjev in odkril, kaj meni najbolj sede, me je Izložba presenetila. Sicer sem si predhodno ogledal video priprave njihovega burgerja, vendar ko sem ga dobil na mizo, je bilo moje navdušenje še precej večje.

Nisem ljubitelj jajc na burgerjih. V bistvu sem sedaj to poskusil drugič, vendar paše. Tudi sveža kumarica, ki je bila v burgerju je bila odlična popestritev, mogoče malce preveč okusa čebule za moj okus, vendar bom to pripisal dejstvu, da dolga leta nisem jedel čebule. Mehko meso, ravno prav surovo in odlična bombetka, ki ni bila sladka. Vse skupaj se je krasno povezalo med seboj in kljub malce drugačnemu okusu, ki ga data jajce in kumarice, je bilo tole vrhunsko.

Če primerjam z do sedaj najboljšim burgerjem iz Repeteja, si Izložba burger zasluži definitivno drugo mesto. Edina napaka, ki se je zgodila je dejstvo, da niso imeli Coca Cole in sem se moral zadovoljiti s Coca Cola Zero. Vendar sem preživel.

Cena Izložba burgerja je 4,70 eurov, kar me je popolnoma presenetilo, saj bi par kilometrov v centru Ljubljane za takšen burger odštel vsaj 8 eurov! Škoda, ker imajo burgerje na meniju samo ob četrtkih, sicer bi večkrat pristal pri njih.

Po drugi strani pa tudi razumem lastnike, da nimajo vsak dan v ponudbi burgerjev, saj če hočejo res dobre, potem potrebujejo sveže meso in ne zamrznjeno!

Izložba Burger
Izložba Burger
Izložba Burger
Izložba Burger