Sorbara Steakhouse burger Sorbara Steakhouse burger

Sorbara Steakhouse burger

Sorbara Steakhouse je novo ime na burger in steak sceni v Sloveniji. Lokal, ki ga bodo na ex lokaciji River House na Gallusovem nabrežju odprli naslednji teden in bo ponujal vrhunske steake, je prikazal svoj burger tudi na Pivo & Burger festu v Ljubljani.

Sam sem imel možnost videti ta burger še predno sem ga imel možnost testirati – na fotografiji, kjer je izgledal res odlično. Tudi včeraj na Pogačarjevem trgu je bila moja prva misel, da ga želim preizkusiti. In sem ga. Če vzamem v zakup, da so burgerji, ki se delajo na takšnih “festivalih” malce drugačnih od sicer burgerjev, ki jih dobimo v restavracijah, potem me je ta burger navdušil.

Meso je black angus beef in je zelo dobro starano. Karamelizirana čebula je odlična, prav tako prepeličje jajce. Okusi se lepo povežejo med seboj, vendar je bil problem s samo bombetko, ki je bila trda in kot takšna ni sodila okoli odličnega mesa. Vendar se bo tudi to spremenilo v njihovi restavraciji, kot tudi to, da bodo prepeličja jajčka poširana.

Če bo cena burgerja 6 eurov, kot je bila na Pivo & Burger festu, potem bo tole definitivno zelo obiskana lokacija, saj stoji v bližina TOZDa, moje omiljene torkove destinacije!

Sorbara Steakhouse burger

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja