Skok v morje v Sesljanu / 9.12.2018 / spisek lokacij, kjer sem že skočil v hladno vodo

Sezona kopanja se je zame končno začela. Temperature so padle, prav tako se je morje dovolj ohladilo, da sem si včeraj privoščil plavanje v morju v Sesljanu (Sistiana). Temperatura zraka je bila 13 stopinj, temperatura morja pa tudi tam okoli.

Pozimi ima morje svoj poseben čar. Ni kopalcev in celotna obala je lahko samo tvoja. Včeraj je bilo sonce dovolj toplo, da so se ljudje v kratkih rokavih nastavljali soncu in uživali v čudovitem vremenu – meni pa je to toplo vreme bilo odlično izhodišče za skok v morje in plavanje.

Zakaj sem se odločil da bom skočil v hladne vode?

Nimam pojma. Mogoče zato, ker mi je pogosto dolgčas in sem iskal nek nov izziv. Ker mi je všeč odkrivanje skrajnosti svojega telesa, je bilo skakanje v hladne vode odličen poligon, kjer sem združil zabavo in odkrivanje samega sebe. Po drugi strani pa sem ugotovil, da je človeško telo precej bolj zanimivo, kot bi kdajkoli pomislil. Zanimivo je, da se je od prvega skoka v morje v Sloveniji pojavil cel kup ljudi, ki počnejo podobno in si dajo duška.

Če vam je bila objava všeč, potem se lahko naročite na moj YouTube kanal, “všečkate” Facebook stran, ali pa mi sledite na Twitterju.

Če ima kdo še kakšen predlog – zgoraj so jezera, reke, …. kamor sem že skočil, naj mi sporoči! Sedaj je pravi čas za to početje!

  1. Cestitke za pogum. Sesljan je ena od mojih zelo dragih lokacij, kjer sem prezivljal svoja poletja do selitve v Azijo. Priznam, da si mi kljub mrazu naredil luste.

    1. priporocam. v bistvu je samo v nasi glavi, da je voda mrzla. ko skocis pa ugotovis, da sploh ni tako hladno :)

Komentarji so zaprti.