Huda Kuha sendviči / Kralj Žara / na Trubarjevi 52 / ex Kavalino Huda Kuha sendviči / Kralj Žara / na Trubarjevi 52 / ex Kavalino

Huda Kuha sendviči / Kralj Žara / na Trubarjevi 52 / ex Kavalino

Huda Kuha se seli na novo lokacijo na Trubarjevi 52, prav tako pa spreminjajo svoje ime v Kralj Žara.

Ampak po vrsti. Huda Kuha pop up goveji sendviči so me pred časom navdušili in postal sem njihova stalna stranka. Ko so ponudili svoja rebrca (baby back ribs), sem bil totalno navdušen. Potem pa je minilo nekaj časa, ko ni bilo duha ne sluha o njima. Na srečo sem izvedel, da pripravljata lokal, kjer bosta v Ljubljani lahko nudila poleg svojih odličnih sendvičev in rebrc, tudi ostale mesne jedi!

Danes sem na njihovem Facebook profilu opazil, da imajo lokacijo na Trubarjevi 52, kjer je bila picerija Kavalino in da bodo danes že ponujali svoje sendviče! Ni hudič, da jih ne bi obiskal in preizkusil to, kar sem preizkusil že vsaj 10-krat.

Obsesija z rebrci:

Jeap. Nova lokacija, novo ime, kot sem izvedel v pogovoru. Preimenovali se bodo v Kralj Žara in v lokalu bodo ponujali tudi različne vrste kav. Glede na to, da spodnje nadstropje še urejajo, kjer bo prostora za veliko veliko gostov, bo tale pridobitev definitivno zanimiva. Sploh, če bodo cene primerne!

Aja, da se dotaknem še sendviča. Še boljši, kot je bil do sedaj. Meso bolj mehko in še z več odličnega okusa! Če sem jih pred tem iskal po Ljubljani, bom sedaj točno vedel, kam moram iti, da dobim njihov odličen sendvič, ali rebrca (sedaj še niso na voljo, pričakujejo pa, da bodo do konca meseca).

Upam, da jima uspe! Srečno Huda Kuha aka Kralj Žara!

Ostale burger recenzije:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja